November 10, 2018

Trampolinepark Jumpsquare ziet ruimte voor 10 nieuwe Belgische vestigingen

Overname grootste indoor trampolinepark van Belgie in Hasselt vormt basis voor verdere snelle expansie

Amsterdam/Hasselt, 8 november 2018. Het moederbedrijf van Jumpsquare, Trampolineparken Nederland BV, heeft de aandelen verworven van de franchisevestiging te Hasselt. Deze transactie betekent voor Jumpsquare dat de basis is gelegd voor een snelle expansie in België. Hiertoe is samen met de oprichters van Jumpsquare Hasselt een nieuwe dochteronderneming opgericht genaamd Trampolineparken België BVBA.

Jumpsquare Hasselt is in oktober 2017 geopend en met een oppervlakte van 3.000m2 het grootste trampolinepark van België. Wekelijks trekt het trampolinepark welke is gevestigd op de site van de Grenslandhallen naast Plopsa Indoor enkele duizenden bezoekers. In België zullen er de komende twee jaar minimaal 10 nieuwe trampolineparken worden geopend. Aan het roer van deze Belgische expansie staan de ondernemers Christophe Tassenon en Caroline Mertens, die eerder al aan de basis stonden van de Hasseltse vestiging. Voor 2019 wordt een groei voorzien naar minimaal 5 Belgische vestigingen. Naast de bestaande vestiging in Hasselt, openen er nog 4 parken in studenten- en grootsteden in Vlaanderen en Wallonië. Zo worden de provincies Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Henegouwen, Luik en regio Brussel aan het lijstje toegevoegd.

De ambitie van Jumpsquare is om een belangrijke speler te worden op gebied van grote indoor trampolineparken in Noordwest-Europa en het concept versneld uit te rollen. Om dit doel te bereiken, heeft Jumpsquare de kapitaalkrachtige partner Nordian Capital aangetrokken. Hiermee is de basis gelegd voor een snelle expansie en uitbouw van de trampolineketen. In Nederland heeft de keten op dit moment 7 vestigingen en openen binnenkort nog 2 nieuwe vestigingen hun deuren in Heerhugowaard en Lelystad.

OVER JUMPSQUARE | Jumpsquare Holding is actief in Nederland en België als exploitant van indoor trampolineparken en bestaat sinds 2015, toen het met succes haar eerste vestiging in Nieuwegein (NL) opende. Waar het gaat om grootschalige en kwalitatief hoogwaardige trampolineparken heeft Jumpsquare een leidende rol in Nederland en België. Medio 2018 is investeerder Nordian Capital Partners aangetrokken. De ambitie van de Jumpsquare groep is om snel uit te groeien tot een belangrijke speler in Noordwest-Europa.