Nordian Capital is een trotse partner van Forward·Inc

maandag 11 jul. 2022

Sinds 2017 ondersteunt stichting ForwardInc ondernemers met een vluchtelingenachtergrond in het realiseren van hun ondernemersdroom en helpt ForwardInc hen een nieuwe stap in het leven te zetten. ForwardInc is in 2017 opgericht door Laura Di Santolo en Diederick van der Wijk en biedt intensieve programma's aan voor aspirant-ondernemers die meer over ondernemerschap willen leren, een bedrijf willen starten of die hun onderneming verder willen laten groeien.

Inmiddels heeft ForwardInc meer dan 650 nieuwkomers getraind en zijn 84 nieuwkomers een bedrijf gestart. Veel van hen gebruiken hun ondernemersvaardigheden ook in loondienst. 372 van de begeleide nieuwkomers zijn economisch zelfstandig via werk of ondernemerschap.

Met een groot netwerk aan bedrijven (o.a. Coca-Cola, BCG, eBay, Sthree), meer dan 300 vrijwilligers die jaarlijks betrokken zijn en een internationaal team, kan ForwardInc nieuwkomers snel en op maat begeleiden op de weg naar economische zelfstandigheid.

Sinds 2022 is Nordian Capital trotse partner van ForwardInc. We ondersteunen ForwardInc met een donatie, mentorship door onze medewerkers en door ondernemers uit de programma’s van ForwardInc toegang te geven tot ons netwerk en onze portfoliobedrijven.

Lees meer over ForwardInc:

WEBSITE
LinkedIn
Instagram

vorige
volgende