Nordian Capital neemt De Jong Gorredijk over

vrijdag 28 jul. 2017

Per eind juli 2017 heeft Nordian Capital het belang van Noordelijke Participatie Maatschappij in De Jong Gorredijk overgenomen. De Jong is een marktleider in de ontwikkeling en productie van warmwater boilers van roestvrij staal. Deze boilers worden gebruikt voor het opvangen en verwarmen van sanitair warm water in centrale verwarmingssystemen. Het bedrijf produceert voornamelijk klant specifieke integrale tanks (5-300 liter) en klant specifieke vrijstaande tanks (100-1000 liter) als onderdeel van verwarmingssystemen.

De Jong produceert haar producten voor duurzame verwarmingssystemen zoals warmtepompen en zonnewarmte-systemen, evenals producten voor traditionele verwarmingssystemen zoals conventionele verwarmingen. Met haar niche-productaanbod heeft De Jong een sterke positie als leverancier aan OEM’s en systeembouwers van verwarmingssystemen. Het productaanbod van roestvrij staal staat garant voor een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.

Samen met de nieuwe CEO Arno La Haye wil Nordian het bedrijf internationaal laten groeien in zowel de duurzame als traditionele eindmarkten.

vorige
volgende