September 28, 2021

Nordian Capital Partners heeft het team uitgebreid met nieuw talent

Nordian Capital Partners heeft recentelijk Xenia de Graaf, Linda Boender en Jasper Van den Neste toegevoegd aan het investment team.

Xenia de Graaf
Xenia is per 1 september begonnen als Senior Investment Associate. Voordat Xenia bij Nordian aan de slag is gegaan, heeft ze verschillende functies bekleed binnen de Corporate Finance teams van ABN AMRO en ING. Xenia heeft haar bachelor behaald in Political Science aan de Universiteit Leiden en een Master of Arts
International Relations & Political Science aan het Graduate Institute of International & Development Studies van Geneve.

Linda Boender
Linda is per 1 september begonnen als Investment Director. Voor Nordian heeft Linda gewerkt bij OC&C Strategy Consultants, Jumbo Supermarkten en Rabobank F&A Innovation Fund. Linda heeft een dubbele master behaald in International Management aan de Rotterdam School of Management (RSM) en CEMS (Universiteit van St. Gallen).

Jasper Van den Neste
Per 1 april is Jasper in dienst getreden als Investment Analyst. Jasper heeft deze positie verworven na het succesvol afronden van zijn stage bij Nordian. Jasper heeft een dubbele bachelor in Wiskunde en Natuur- en Sterrenkunde aan de Universiteit van Utrecht en heeft een master behaald in Quantitative Finance aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Voordat Jasper bij Nordian begon heeft hij gewerkt als Quantitative Trading Assistent bij IMC Trading.