de som der onderdelen

Mach Technology Group

Het uitbouwen van de MACH groep tot een toonaangevende netwerkorganisatie in de ontwikkeling en productie van elektronica in de Benelux

MACH Technology Group is actief in de ontwikkeling en productie van elektronica. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de ontwikkeling en de assemblage van printplaten (PCB's). PCB's kunnen worden gezien als de computer die een elektrische machine bestuurt en van elektriciteit voorziet, en worden (steeds meer) gebruikt in allerlei soorten elektrische en op internet aangesloten apparaten.

MACH is een groep van vier werkmaatschappijen, MUCO, Azteco, CDS en HEAD, die zijn overgenomen in de periode 2011 – 2016. Alle vier bedrijven zijn actief in Electronic Development Services (EDS) of Electronic Manufacturing Services (EMS), of een combinatie van beide. Door de combinatie van de vier verschillende bedrijven binnen de groep, kan MACH een breed scala aan klanttypes met uiteenlopende en veranderende eisen bedienen.

Nordian en het management willen zowel autonoom groeien met de bestaande werkmaatschappijen als via een actieve buy-and-build-strategie. MACH is actief in de high mix/low volume niche binnen de EDS & EMS markt, met een focus op middelgrote klanten. Deze markt zal naar verwachting groeien, gedreven door de introductie van nieuwe producten en een toenemend gebruik van elektronica in bestaande producten. De markt is nog steeds gefragmenteerd, waardoor er ruimte is om nieuwe bedrijven aan de groep toe te voegen.

start investering:
2021

type investering:
Buy & build

website:
machtechnologygroup.nl

  • Mach Technology Group Nordian
  • Mach Technology Group Nordian
  • Mach Technology Group Nordian
  • Mach Technology Group Nordian
  • Mach Technology Group Nordian
  • Mach Technology Group Nordian