vooruitstrevende bescherming

Corrosion

Bouwen van de toonaangevende leverancier van corrosiebeschermings- en aangroeiwerende systemen voor de offshore wind- en maritieme segmenten.

Corrosion ontwerpt en fabriceert systemen en levert reserveonderdelen en diensten om zeeschepen en offshore windinstallaties te beschermen tegen corrosie en marine aangroei. Het bedrijf levert voornamelijk Impressed Current Systems (ICCP en ICAF) die de romp van schepen, boxkoelers en zeewaterinlaten binnen schepen en funderingen van offshore windconstructies beschermen.

Traditionele corrosiebescherming gebruikt opofferanodes om staal te beschermen tegen roest en vervuiling. Dit is niet milieuvriendelijk omdat ze grote hoeveelheden zware metalen in het milieu afgeven. De systemen van Corrosion, Impressed Current Systems, hebben dit probleem niet en zijn daardoor veel milieuvriendelijker.

Via haar laboratorium is het bedrijf continu gefocust op innovatie, wat blijkt uit de productlancering van de UV-C-boxkoeler, die de aangroeiwerende bescherming van de boxkoeler bereikt door middel van UV-C-licht.

Management en Nordian zijn voornemens groei te realiseren in de groeiende offshore windmarkt, versterkt door verdere penetratie van ICCP-systemen en voortbouwend op de positie binnen het maritieme segment, met een sterke onderstroom van activiteiten uit de geïnstalleerde schepen.

start investering:
2020

website:
www.corrosion.nl/

  • Corrosion Nordian
  • Corrosion Nordian
  • Corrosion Nordian
  • Corrosion Nordian
  • Corrosion Nordian
  • Corrosion Nordian