Wij zijn Nordian Capital, een onafhankelijke Nederlandse private equity investeerder. Onze grote kracht zit in onze gerichte, op maat gemaakte aanpak. Hiermee vergroten en versnellen we de groei van ondernemingen.

We hebben Nordian Capital in 2014 opgericht, ondersteund door Rabobank, PGGM en CommonWealth Investments. Daarmee hebben wij toegang tot uitgebreide kennis en een sterk netwerk van familiebedrijven. Ons team is samengesteld uit mensen met uiteenlopende achtergronden.

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat investeren maatwerk is - en mensenwerk. Samen een visie ontwikkelen, samen groei realiseren. Dat kan alleen als er voldoende ruimte is voor ondernemerschap. En alleen samen met een kritische en betrokken investeringspartner.

Respect is voor ons een belangrijke kernwaarde, respect voor onze management aandeelhouders, alle werknemers van onze bedrijven en de maatschappij. Dat is waar Nordian Capital voor staat.

We investeren op basis van een helder investeringsplan: gezamenlijk opgesteld door management en aandeelhouders, een leidraad voor groei. Nordian Capital biedt pro-actief ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld strategie, operationele ondersteuning, financiering of fusies & overnames.

Daarbij gaan we niet op de stoel van het management zitten, zodat de ondernemers kunnen blijven doen waar ze het beste in zijn: ondernemen.