MACH Technology neemt familiebedrijf Holdano over: “Versterking van onze positie in Limburg”

vrijdag 7 jun. 2024

MACH Technology, toonaangevend technologiebedrijf gespecialiseerd in productontwikkeling en productie van elektronica, kondigt met trots de overname van Holdano aan. Nordian heeft sinds 2021 een meerderheidsbelang in MACH Technology, met als doel het creëren van een leidende groep in de ontwikkeling en productie van elektronica. Na de acquisitie van Venne Electronics in november, markeert de toevoeging van Holdano een belangrijke volgende stap in het realiseren van deze ambitie. CEO Willem Kok: “Holdano is een familiebedrijf met veel elektronicakennis en langdurige klantrelaties. Samen versterken we onze positie in Limburg”

Van industrie tot agricultuur en van zorg tot gebouwautomatisering: MACH Technology is een belangrijke speler op het gebied van elektronische producten in uiteenlopende branches. De groep, bestaande uit Muco, CDS, Head en VENNE Electronics, werkt samen met opdrachtgevers aan innovatieve, elektronische oplossingen, van concept tot eindproduct. “De overname van Holdano past naadloos binnen de MACH strategie. Holdano is een EMS bedrijf met stabiele, langdurige klantrelaties en beschikt over vergelijkbare expertise”, zegt CEO Willem Kok. “Als groep zelfstandig opererende bedrijven brengen we samen nog meer innovatie en beschikken we over een brede technische kennis. Zo stellen we onze klanten nog beter in staat te excelleren in hun markten. Samen gaan we sterker de toekomst in.”

De dagelijkse leiding komt in handen van Ward van der Venne, directeur van MACH bedrijf VENNE Electronics. “Ik mag het stokje van de familie Hollands overnemen. Holdano is een gezond EMS bedrijf, en ligt op steenworp afstand van VENNE Electronics. Beide Limburgse familiebedrijven maken hoogwaardige PCBA’s en stellen modules samen. Door verregaande samenwerking versterken beide bedrijven elkaar.

Familie Hollands is verheugd: “Hiermee laten we onze medewerkers en klanten in goede handen achter”, zegt Rene Hollands. “MACH Technology is een partij die de Holdano normen en waarden combineert met technieken en vaardigheden van deze tijd.” Het Holdano team blijft onverminderd toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan haar bestaande klantenkring. De samenvoeging zal daarbij nieuwe kansen bieden voor innovatie en samenwerking.

Voor meer informatie over MACH Technology, bezoek www.machtechnology.nl.

vorige
volgende