Jumpsquare trekt met Nordian Capital een partner voor Europese groei aan

Tuesday Mar 27, 2018

In maart 2018 is Nordian Capital aangetrokken als partner van Jumpsquare. Jumpsquare is actief in indoor trampolineparken in Nederland en België en bestaat sinds 2015, toen het met succes haar eerste vestiging in Nieuwegein opende. Waar het gaat om kwalitatief hoogwaardige trampolineparken en beleving heeft Jumpsquare een leidende rol in Nederland en België. In het afgelopen jaar is de onderneming snel gegroeid naar zeven vestigingen en heeft nu ook parken in Amsterdam, Deurne, Gouda, Hasselt, Nijmegen en Rijswijk. Het komende jaar staan er tien nieuwe parken in de planning.

De ruim opgezette trampolineparken bestaan uit verschillende onderdelen voor jong en oud met onder andere trampolines waar vrij gesprongen kan worden, trampolines in combinatie met basketbal faciliteiten, speelruimtes waar trefbal gespeeld kan worden, foam pits, airbags en trampolines voor gevorderden. Daarnaast is er bij de parken goede horecagelegenheid, waar iedereen tijdens het springen of na afloop kan zitten om wat te eten en/of te drinken.

De Nederlandse markt voor trampolineparken groeit hard doordat steeds meer mensen het trampolinespringen ontdekken. Dit heeft geleid tot een groei van grotere trampolineparken in Nederland, van het eerste park in mei 2014 naar ongeveer 37 in maart 2018. Afgaand op de ontwikkelingen in de VS en het VK, waar de markt een volwassen karakter heeft sinds de eerste opening in 2004, zal het aantal parken in Nederland door kunnen groeien naar ongeveer 60 tot 80 parken.

De ambitie van Jumpsquare is om een belangrijke speler te worden in grote trampolineparken in Noordwest-Europa en het concept versneld uit te rollen in Nederland en omringende landen. Om dit doel te bereiken heeft Jumpsquare Nordian Capital als kapitaalkrachtige partner aangetrokken. Joost Sars (Partner bij Nordian Capital): “De markt voor trampolineparken groeit enorm hard en Nederland loopt daarbij voorop in continentaal Europa. Jumpsquare heeft kwalitatief het beste concept in de markt en is daarmee uitstekend gepositioneerd om van deze marktgroei te profiteren, zowel binnen als buiten Nederland. We verwachten de komende jaren tientallen nieuwe parken te openen, maar gaan daarnaast ook actief op zoek naar overnames."

Nordian Capital

Nordian Capital is een onafhankelijke Nederlandse investeerder die zich onderscheidt door gericht te helpen bij het vergroten én versnellen van groei van de ondernemingen waarin zij investeert. Nordian gelooft in structurele waardegroei en helpt daarbij als ondernemende en betrokken partner. www.nordian.nl

previous
next