December 1, 2014

DGS Group neemt Brackenier LBC over

Op 1 december hebben DGS Group B.V. uit Tilburg en het Belgische Brackenier LBC N.V. overeenstemming bereikt met betrekking tot de overname van Brackenier LBC.

DGS Group legt de focus op 7 productgroepen namelijk gegrilde ambachtelijke vleeswaren, rundervleeswaren, rotisserieproducten, rookworsten, ambachtelijke gehaktballen, filet Americain en luxe ambachtelijke gekookte hammen. Binnen de productgroep luxe ambachtelijke gekookte hammen zullen nog meer mooie kwaliteitshammen worden toegevoegd doordat er overeenstemming is bereikt met betrekking tot de overname van het Belgische bedrijf Brackenier LBC. “De specialisatie van Brackenier in luxe “Meesterlyck” kookhammen en biologische vleeswaren vult het huidige assortiment van DGS Group prachtig aan”, aldus de directie van DGS Group.

Brackenier is meer dan 50 jaar een meester in ambachtelijke vleeswaren die zowel in binnen- als buitenland verkocht worden. Het succes van de producten is te danken aan de traditionele productiemethode, bereidingswijze onder de strengste hygiënische en gecontroleerde omstandigheden en het vakmanschap van de slagers. Bovendien werkt Brackenier uitsluitend met ingrediënten van top kwaliteit en beschikt het over een eigen slice afdeling. Brackenier staat voor innovatie, kwaliteit en traditie, wat naadloos aansluit op de visie van DGS Group.