timing is everything

MYLAPS

De wereldwijde marktleider in accurate, duurzame en makkelijk te gebruiken identificatie- en timing-apparatuur voor sportevenementen

MYLAPS is een sporttechnologiebedrijf dat streeft naar het bieden van de ultieme sportervaring aan sporters, sportwedstrijden en hun volgers. Passie voor sport en technologie is altijd de drijvende kracht geweest van MYLAPS.

Kern van het succes van MYLAPS is de ontwikkeling en productie van accurate, duurzame en makkelijk te gebruiken identificatie- en timing-apparatuur voor sportactiviteiten. MYLAPS heeft haar hoofdkantoor in Nederland en is wereldwijd actief met regionale sales- en supportkantoren.

MYLAPS systemen kunnen onder andere gebruikt worden voor registratie, het identificeren van individuele sporters en het meten van hun start-, tussen- en finishtijden, het verzamelen van relevante race-informatie, het berekenen van standen en uiteindelijk het publiceren van deze data.

Jaarlijks meet de MYLAPS technologie, in samenwerking met evenementorganisatoren, timers en partners, de sportprestaties van ruim 20 miljoen mensen over de hele wereld en transformeert het data in inzichten, progressie en plezier. De producten worden onder anderen gebruikt voor evenementen als de Olympische Spelen, de Rotterdam en Boston Marathon, de Giro d’Italia, IronMan, FIA Formula E, MotoGP en INDYCAR.

Samen met het management van MYLAPS wil Nordian het bedrijf een nieuwe groei-impuls geven. De focus ligt op de verdere ontwikkeling en wereldwijde uitrol van het nieuwe productportfolio in timing, tracking en race control voor allerlei takken van sport.

start investering:
2022

website:
www.mylaps.com

  • MYLAPS Nordian
  • MYLAPS Nordian
  • MYLAPS Nordian
  • MYLAPS Nordian
  • MYLAPS Nordian
  • MYLAPS Nordian