vooruitstrevende bescherming

CORROSION

Bouwen van de toonaangevende leverancier van corrosiebeschermings- en aangroeiwerende systemen voor de offshore wind- en maritieme segmenten.

CORROSION is sinds 1993 gespecialiseerd in bescherming van offshore windmolenparken, schepen en onshore toepassingen. Door de jaren heen is de Onderneming uit Moerkapelle uitgegroeid tot een internationale marktleider in creatieve, duurzame, state-of-the-art oplossingen op het gebied van corrosie- en aangroeiwerende systemen. CORROSION is wereldmarktleider in het beschermen van windturbinefunderingen op een milieuvriendelijke manier door het gebruik van ICCP.

De zeer geavanceerde ICCP- en ICAF-systemen worden wereldwijd gebruikt door bedrijven die hun installaties willen beschermen in de meest extreme omstandigheden. De kracht van CORROSION zit in haar ervaring en deskundigheid, gecombineerd met het inhouse onderzoekslaboratorium waar nieuwe producten getest en ontwikkeld worden. Zoals hun laatste innovatie, de UV-C Cooler. De UV-C Cooler is een milieuvriendelijke antifouling oplossing voor koelers van motoren.

In de afgelopen drie decennia is CORROSION uitgegroeid tot een wereldspeler in antifouling en maritieme bescherming, en heeft daarnaast succesvol dochterondernemingen opgestart in onder andere Duitsland, Frankrijk, China en Vietnam.

Management en Nordian zijn voornemens groei te realiseren in de groeiende offshore windmarkt, versterkt door verdere penetratie van ICCP-systemen en voortbouwend op de positie binnen het maritieme segment, met een sterke onderstroom van activiteiten uit de geïnstalleerde schepen.

start investering:
2020

website:
www.corrosion.nl/

  • CORROSION Nordian
  • CORROSION Nordian
  • CORROSION Nordian
  • CORROSION Nordian
  • CORROSION Nordian
  • CORROSION Nordian