bouwen aan een duurzame toekomst

Biltz

Voorloper in onderhoud en renovatie voor de woning- en utiliteitsmarkt.

Biltz Group (Biltz/Mouton/TBK) is toonaangevend op het gebied van duurzame renovatie en onderhoud van woningen en utiliteitsvastgoed in groot Amsterdam binnen zowel woningcorporaties als institutionele beleggers.

Samen met dochterondernemingen Mouton en TBK verzorgt Biltz allround bouwkundige renovaties, brandpreventie, stoffering, schilderwerk, betontechniek, projectinrichting, vastgoedonderhoud, thermische isolatie, kozijnvervanging, service- en mutatieonderhoud, installatietechniek (E/W/S) en resultaatgericht samenwerken (RGS). Een uitbreidend gamma van elkaar versterkende disciplines, ondersteund door een continu aangescherpte marktvisie. Hierdoor fungeert Biltz voor een groot deel van haar klanten als een one-stop-shop.

Biltz staat voor het op een creatieve en maatschappelijk verantwoorde manier realiseren van kwalitatief hoogstaande projecten waar de verwachtingen van de klant centraal staan en het op beheerste en duurzame wijze uitvoeren van onderhoud en verbetering van vastgoed, zodat een rendabele exploitatie daarvan mogelijk wordt en ook blijft.

Met Nordian als meerderheidsaandeelhouder wil Biltz Group deze positie verder uitbouwen.

Kijk voor meer informatie op www.biltz.nl

Michel Hilligehekken, CEO Biltz Groep: “Biltz Groep heeft de afgelopen jaren een sterke groei in omzet en activiteiten laten zien. Om onze groeiambitie van ons volledige aanbod in de driehoek Amsterdam-Utrecht-Rotterdam bestendig en duurzaam te kunnen verbreden en te verdiepen, wilden we graag een sterke partner en medeaandeelhouder aantrekken. Deze partner hebben wij gevonden in Nordian Capital Partners. Nordian past bij ons met hun ondernemende en persoonlijke aanpak. Naast extra financiële slagkracht geven zij ons als onderneming en management de ruimte en ondersteuning daar waar dit het beste voor ons werkt. Nordian stelt als voorwaarde dat al haar partners zo veel mogelijk CO2-neutraal opereren, iets wat naadloos aansluit op onze ambities. Voor ons was deze keuze dan ook duidelijk.”

start investering:
2021

  • Biltz Nordian
  • Biltz Nordian
  • Biltz Nordian
  • Biltz Nordian
  • Biltz Nordian
  • Biltz Nordian
Nordian contactpersonen: