verandering vandaag en in de toekomst

Kipp & Zonen

Versterking van de commerciële slagkracht om optimaal de geïdentificeerde groeikansen in de markt voor meteorologische meetinstrumenten te benutten.

Kipp & Zonen, ontwerpt, fabriceert en verkoopt instrumenten op het gebied van meteorologie, klimatologie en duurzame energie die gebruikt worden om zonnestraling en andere atmosferische eigenschappen te meten. De producten van Kipp & Zonen worden in meer dan 175 landen gebruikt, bij meteorologische diensten, onderzoeksinstituten en installateurs van zonne-energiesystemen. Naast het hoofdkantoor in Delft, heeft Kipp & Zonen verkoop- en servicekantoren in Frankrijk, de VS en Singapore.

Nordian heeft Kipp & Zonen geacquireerd met het doel de organisatie te versterken en de commerciële slagkracht te vergroten, om zo optimaal de geïdentificeerde groeikansen te benutten.

type investering:
Commerciële excellentie

start investering:
2014

website:
www.kippzonen.com

“We regard Nordian as a solid partner that will help us increase our opportunities for international growth, while we can continue to focus on strengthening our brand and our leading market position.”

CEO Kipp & Zonen

Nordian contact personen: