een perfecte match

IGS GeboJagema

Sterke groei in de medische markt met IGS’ hoogwaardige meervoudige spuitgietmatrijzen.

IGS GeboJagema is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en valideren van hoogwaardige meervoudige spuitgietmatrijzen voor kuststofproducten en heeft een focus op het premium segment van de markt. De matrijzen worden geproduceerd voor spuitgieters en leidende OEMs die de ze gebruiken voor producten in de medische en optische markten. Voorbeelden van eindproducten die de matrijzen produceren, zijn contactlenzen, insuline pennen en inhalers. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven, waar het state-of-the art productiefaciliteiten heeft.

Nordian en het management van IGS zijn gericht op sterke groei in met name de medische markt door het toevoegen van nieuwe producten en klanten. Mogelijkerwijs kan deze groei versneld worden door het doen van overnames.

type investering:
Commerciële excellentie

start investering:
2016

website:
igsgebojagema.nl

“IGS made major steps over the past years, established a solid international customer base and is widely respected and appreciated for its unique competences in the field of turnkey solutions. By that, we enable our customers, throughout the lifecycle of the product, to significantly save costs and to focus on their core business. Nordian Capital facilitates us to realize our business strategy to grow in the existing and new markets”

Peter Mertens, CEO of IGS GeboJagema